Neuvon sinulle miten pääset niskan kireyksistä! Miten saat pääsi oikeaan asentoon ja kohoat korkeuksiin. Olethan oman elämäsi kuningatar.

Iän myötä ryhtimme helposti pyöristyy. Jos nyt kävisit tarkastamassa pituutesi, se saattaisi olla lyhyempi kuin 18-vuotiaana. Pituudestasi ei oikeasti ole hävinnyt senttiäkään vaan se kaikki on piiloutunut ryhtisi mukana. Minulla on tuttavapiirissä esimerkkejä, miten keski-iän jälkeen pituus on kiritty kiinni, sen ollessa välillä siellä miinuksen puolella. Suorastaan kasvettu siitä nuoruuden mitasta, pelkällä ryhdillä!

Kuningatar -olo!

Mikä ero onkaan naisella, jolla on laahustava askel, katse maassa ja ryhdikkäällä naisella, jolla on katse eteenpäin, pää oikeassa asennossa. Kokeile peilin edessä ja valitse mieluisin seuraavaksi, kun lähdet ulos.

Ne pienet liikkeet ovat kaiken A ja O. Kaikki lähtee siitä, että hahmotat ensin pääsi asennon ja sitä myöden lähdemme hakemaan sitä oikeaa asentoa. Minulle aukeni aikoinaan asioita aivan eritavalla, kun sain tutustua selkärangan anatomiaan.

Selkärangan hahmottaminen auttaa paljon. Missä on kaularangan seitsemän ylintä nikamaa ja miten voin tietää onko pääni oikeassa asennossa? Kaikki opit saat täältä.

Haluaisitko kokea tunteen, että pääsi ikään kuin kelluu? Haluatko saada tunteen, että kannat päätäsi kuin kruunua. Jos vastaat kyllä, onhan sinulla jo Neljä yksinkertaista vinkkiä hyvinvointisi tueksi

Pääsärky voi hävitä, kun et turhaan rasita esimerkiksi aivan kallon pohjassa olevia pieniä lihaksia. Olen käytännön työssä hierojana huomannut miten monesti pääsäryt johtuvat kireistä lihaksista niskan alueelta. Ja mistä ne kireydet usein johtuvat? Pään virheellisestä asennosta.

Et tule kärsimään niska- ja hartiakivuista. Opit arkisissa toimissa tarkkailemaan asentoasi ja korjaamaan sitä ergonomisemmaksi.

Pelkästään kävellessäsi, osaat muuttaa asentoasi niin, että sinut huomataan ”Tuossa menee ryhdikäs nainen, joka tietää mitä tahtoo ja tietää minne menee”.

Kun opit hahmottamaan pääsi oikean asennon, sitä on helppo korjata pienin liikkein missä ja milloin vain. Katso video täältä ja opettele se.

Pääset oppimaan tätä ihanuutta kotonasi lisää. Kiinnostuitko? Syksyn ensimmäinen kurssi on pilottikurssi verkossa, jolle otan vain nopeimmat mukaan. Seuraava alkaa tammikuussa. EDIT: Valmennukselle mukaan täältä. Sinulla lukijani on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan kuningatar -porukkaan.

Lue myös: Ikääntymistä emme voi estää. Hyvä ryhti, parempi mieli.

Luo linjat ja kohottaudu!

”Kaikkien naisten pitäisi saada kokeilla tätä.”