Hieronta

Varaa aika hierontaan eli hyvinvoinninhetkeesi: Timma (sähköinen kalenteri) tai 040 5023050

Osta lahjakortti

Tarpeesi mukaan HIERONTA:
30 minuuttia 37,-
45 minuuttia 49,-
60 minuuttia 60,-
90 minuuttia 80,-

Tehdäänkö vuosihuoltosopimus?

Säästä ja osta uudistunut koko vuodenkortti. Lue tarkemmin täältä.

Haluatko tukea hyvinvointiasi säännöllisillä lihashuolloilla – huomaat sen itse – voit paremmin!

Säännöllinen hieronta pitää lihaksesi hyvässä kunnossa. Ehkä staattinen työasento kuormittaa niska-hartia-seutua tai jalat kaipaavat vetreytystä tai sinulla tulee helposti päänsärkyä. Voin auttaa sinua.

Sinun ei tarvitse etukäteen päättää, kun tulet säännölliseen hyvinvoinninhetkeesi jutellaan mikä on juuri sen hetken tarve. Kehosi voi kaivata välillä käsittelyä varpaissa, jalkapohjissa tai kämmenet, sormet tai kallonpohja, pää, siihen voi lisätä niskan alueen tai alaselän tai pohkeet – tarpeen ja tuntemustesi mukaan.

Olen koulutettu hieroja, erikoistunut kivun hoitoon. Käytän työssäni monipuolisia otteita faskioiden käsittelystä mobilisoivaan. Olen opiskelut myös purentalihasten käsittelyä. Mitä sinä kaipaisit?

Kuulun SMARTUM hierontaverkostoon!

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle hierontaedun, voit maksaa hieronnan kännykkäsovelluksella.  Tervetuloa sitäkin kautta! Löydät minut täältä.

VUOSIKORTIT

24 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 1260,-

16 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 880,-

Nämä vuosikortit sisältävät yhden ilmaisen Asahi- tunnin (arvo 15  euroa)  ja luonnonmukaista D-vitamiinia vuodeksi, suomalaista wildfoodia (arvo 96 euroa). Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäetu ja säästö yhteensä 176-291 euroa.

12 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 660,-

6 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 350,-

Nämä kortit sisältävät suomalaista wildfoodia (arvo 24 euroa). Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäedun arvo yhteensä 34-84 euroa.

Lue tarkemmin ja osta korttisi täältä  , halutessasi voit maksaa osamaksulla – kysyttävää –laita minulle viesti tästä.

PÄÄHIERONTA 50,-
Istut tuolilla tai lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hartiat, niska ja pää käsitellään rentouttavasti. Kesto 45 minuuttia.

UPLIFT 65,-
Kohottava ja rentouttava kasvo-ja päähieronta. Saat maata selällään lämpöisellä alustalla, lakanan alle peiteltynä kokonaisen tunnin. Saat nauttia, rentoutua, vaikka nukahtaa. Minä hieron niskasi, kireydet ja turhat jännitykset poistuvat. Minä hieron päänahkasi, veri lähtee kiertämään ja mielihyvä hormonit erittyvät. Kasvosi saavat kevyttä hierontaa, jossa aktivoin lempeästi kasvojesi lihaksia ylöspäin -koet rentouden ja kohotuksen. Kesto 60 minuuttia.

LIHASKALVOHIERONTA  55,-
Faskioiden käsittely tarpeesi mukaan. Kesto 45minuuttia. Joskus vaiva voi olla enemmän kireissä kalvoissa kuin lihaksissa.

LIIKU JA RENTOUDU 65,- (Smartumit käyvät)
Kaipaatko henkilökohtaista apua ryhtiisi? Ryhdin kartoitus, liikkuvuustestejä, hierontapöydällä maaten passiivista venyttelyä ja rentoutusta. Kesto 60 minuuttia. Varaa aika tästä.

STRESSINPOISTOHOITO 
Kehossamme on tiedostamattomia jännitteitä, jotka poistamalla koko kehosi rentoutuu ja pääset turhista kivuista.  Harjoitushoidot 60,-. Kesto noin 90 minuuttia/ varaa 90 mínuutin aika ja kirjoita infokenttään stressinpoisto.

KINESIOTEIPPAUS 10,-
Tukemaan, ohjaamaan oikeaa asentoa tai ryhtiä tai mustelman parantamiseen. Hieronnan yhteydessä 10,-.