Hieronta

Olemme koulutettuja hierojia. Käytämme työssämme monipuolisia otteita faskioiden käsittelystä mobilisoivaan. Eveliina on opiskelut myös purentalihasten käsittelyä ja erikoistunut kivun hoitoon. Mitä sinä kaipasit?

Varaa aika hierontaan eli hyvinvoinninhetkeesi:

Timma (sähköinen varauskalenteri)

tai 040 5023050

Osta hierontalahjakortti

Tarpeesi mukaan HIERONTA :

(alla muut vaihtoehdot)

30 minuuttia 40,-
45 minuuttia 50,-
60 minuuttia 60,-
90 minuuttia 90,-

Rekisteröidy maksutta kanta-asiakkaaksi

täällä ja saat 2% jokaisesta ostoksestasi takaisin. Tätä kanta-asiakaskorttia voit käyttää myös muualla mm. Lippu.fi, Booking.com, Finlayson, RTV, Skiffers, Gigantti.

Miten rekisteröidyn?

  • Täytä tietosi lomakkeeseen.
  • Laita kolmeen ensimmäiseen täppä (neljäs omavalintainen).
  • Paina vihreää palkkia ”jatka”.
  • Saat mailin, jossa luot itsellesi salasanan.
  • Kirjaudu sisään ja tutustu tarjontaan.
  • Lataa appikaupastasi aplikaatio (CB), helppo käyttää.

Tehdäänkö vuosihuoltosopimus?

Säästä ja osta uudistunut koko vuodenkortti. Lue tarkemmin täältä.

Haluatko tukea hyvinvointiasi säännöllisillä lihashuolloilla – huomaat sen itse – voit paremmin!

Säännöllinen hieronta pitää lihaksesi hyvässä kunnossa. Ehkä staattinen työasento kuormittaa niska-hartia-seutua tai jalat kaipaavat vetreytystä tai sinulla tulee helposti päänsärkyä. Voin auttaa sinua.

Sinun ei tarvitse etukäteen päättää, kun tulet säännölliseen hyvinvoinninhetkeesi jutellaan mikä on juuri sen hetken tarve. Kehosi voi kaivata välillä käsittelyä varpaissa, jalkapohjissa tai kämmenet, sormet tai kallonpohja, pää, siihen voi lisätä niskan alueen tai alaselän tai pohkeet – tarpeen ja tuntemustesi mukaan.

Kuulun SMARTUM, EAZYBREAK, Edenred ja ePassi hierontaverkostoon!

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle hierontaedun, voit maksaa hieronnan kännykkäsovelluksella.  Eazybreakilla ja ePasilla on omat hyvinvointietunsa, Smartumilla ja Edenredillä hieronatetu, Tervetuloa sitäkin kautta!  Huomaa, että nämä ovat eri kuin liikuntaetu. Löydät minut Smartumin palveluntuottajista täältä.

VUOSIKORTIT

24 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 1320,-

16 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 920,-

Nämä vuosikortit sisältävät yhden ilmaisen Asahi- tunnin (arvo 17  euroa)  ja  suomalaista wildfoodia (arvo 24 euroa). Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäetu ja säästö yhteensä 176-291 euroa.

12 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 690,-

6 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 355,-

Nämä vuosikortit sisältävät yhden ilmaisen Asahi- tunnin (arvo 17  euroa) Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäedun arvo yhteensä 34-84 euroa.

Lue tarkemmin ja osta korttisi täältä  , halutessasi voit maksaa osamaksulla – kysyttävää –laita minulle viesti tästä.

PURENTAA kiristää

Lähes joka toinen aikuinen voi kärsiä kiristyneestä purennasta. Oireita voivat olla korvien suhina tai tinnitys, silmän­poh­jassa tuntuva kipu, hammas­särky, jomotus posken ja kasvojen lihaksissa, pään­särky, tasa­painon heit­tely ja niska–hartia-jänni­tykset. Ehkä olet havainnut stressin kiristävän kasvojasi jopa päivällä. Apua on tarjolla.

PURENTALIHASTEN rentouttava KASVOHIERONTA  50,-
Rentoudut selällään maaten. Lempeä käsittely purennan lihaksiin kasvoilla ja pään alueella. Tunnet varmasti rentouden tunteen. Kesto 30 min.

PURENTALIHASTEN rentouttava HIERONTA 70,-
Rentoudut selällään maaten. Lempeä käsittely purennan lihaksiin kasvoilla ja suun sisällä (halutessasi). Niska- ja kaula alueen käsittely tuo kokonaisvaltaisempaa apua. Tämän jälkeen tunnet mitä tarkoittaa rennot kasvot. Kesto 60 min.

 

PÄÄHIERONTA 50€
Istut tuolilla tai lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hartiat, niska ja pää käsitellään rentouttavasti. Kesto 45 minuuttia.

UPLIFT 70€
Kohottava ja rentouttava kasvo-ja päähieronta. Saat maata selällään lämpöisellä alustalla, lakanan alle peiteltynä kokonaisen tunnin. Saat nauttia, rentoutua, vaikka nukahtaa. Minä hieron niskasi, kireydet ja turhat jännitykset poistuvat. Minä hieron päänahkasi, veri lähtee kiertämään ja mielihyvä hormonit erittyvät. Kasvosi saavat kevyttä hierontaa, jossa aktivoin lempeästi kasvojesi lihaksia ylöspäin -koet rentouden ja kohotuksen.  Kesto 60 minuuttia.

LIHASKALVOHIERONTA  60€
Faskioiden käsittely tarpeesi mukaan. Kesto 45minuuttia. Joskus vaiva voi olla enemmän kireissä kalvoissa kuin lihaksissa. Liikkuvuutta lisää.

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS  100€ (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak käyvät)
Tule joko paikan päälle tai hoidamme ohjauksen/ sparrailun Zoomilla tai puhelimella – tämä on juuri sinua varten . Henkilökohtaisesti. Mistä ryhtiin, liikkuvuuteen liittyvästä olisi sinulle eniten hyötyä juuri nyt. Kesto 50 minuuttia. Varaa aika tästä (digitaaliset sisältöpalvelut)

LIIKU JA RENTOUDU 70€ (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak käyvät)
Kaipaatko henkilökohtaista apua ryhtiisi? Ryhdin kartoitus, liikkuvuustestejä, hierontapöydällä maaten passiivista venyttelyä ja rentoutusta. Kesto 60 minuuttia. Varaa aika tästä.

STRESSINPOISTOHOITO 90€
Access Bars. Kehossamme on tiedostamattomia jännitteitä, jotka poistamalla koko kehosi rentoutuu ja stressin tunne helpottaa.  Makaat selälläsi rauhassa.  Käsittelen pisteitä pään alueelta. Kesto 70-90minuuttia