Hieronta

Olemme koulutettuja hierojia. Käytämme työssämme monipuolisia otteita faskioiden käsittelystä mobilisoivaan. Eveliina on opiskelut myös purentalihasten käsittelyä ja erikoistunut kivun hoitoon. Mitä sinä kaipasit?

Varaa aika hierontaan eli hyvinvoinninhetkeesi:

Timma (sähköinen kalenteri)

tai 040 5023050

Osta lahjakortti

Tarpeesi mukaan HIERONTA :

(alla muut vaihtoehdot)

30 minuuttia 37,-
45 minuuttia 49,-
60 minuuttia 60,-
90 minuuttia 80,-

Rekisteröidy maksutta kanta-asiakkaaksi

täällä ja saat 2% jokaisesta ostoksestasi takaisin. Tätä kanta-asiakaskorttia voit käyttää myös muualla mm. Lippu.fi, Booking.com, Finlayson, RTV, Skiffers, Gigantti.

Miten rekisteröidyn?

  • Täytä tietosi lomakkeeseen.
  • Laita kolmeen ensimmäiseen täppä (neljäs omavalintainen).
  • Paina vihreää palkkia ”jatka”.
  • Saat mailin, jossa luot itsellesi salasanan.
  • Kirjaudu sisään ja tutustu tarjontaan.
  • Lataa appikaupastasi aplikaatio (CB), helppo käyttää.

Tehdäänkö vuosihuoltosopimus?

Säästä ja osta uudistunut koko vuodenkortti. Lue tarkemmin täältä.

Haluatko tukea hyvinvointiasi säännöllisillä lihashuolloilla – huomaat sen itse – voit paremmin!

Säännöllinen hieronta pitää lihaksesi hyvässä kunnossa. Ehkä staattinen työasento kuormittaa niska-hartia-seutua tai jalat kaipaavat vetreytystä tai sinulla tulee helposti päänsärkyä. Voin auttaa sinua.

Sinun ei tarvitse etukäteen päättää, kun tulet säännölliseen hyvinvoinninhetkeesi jutellaan mikä on juuri sen hetken tarve. Kehosi voi kaivata välillä käsittelyä varpaissa, jalkapohjissa tai kämmenet, sormet tai kallonpohja, pää, siihen voi lisätä niskan alueen tai alaselän tai pohkeet – tarpeen ja tuntemustesi mukaan.

Kuulun SMARTUM ja EAZYBREAK hierontaverkostoon!

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle hierontaedun, voit maksaa hieronnan kännykkäsovelluksella.  Tervetuloa sitäkin kautta! Löydät minut Samartumin palveluntuottajista täältä.

VUOSIKORTIT

24 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 1320,-

16 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 920,-

Nämä vuosikortit sisältävät yhden ilmaisen Asahi- tunnin (arvo 17  euroa)  ja  suomalaista wildfoodia (arvo 24 euroa). Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäetu ja säästö yhteensä 176-291 euroa.

12 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 690,-

6 kertaa 60 minuuttia/ vuosi 355,-

Nämä vuosikortit sisältävät yhden ilmaisen Asahi- tunnin (arvo 17  euroa) Yhden hierontakerran hinta on huomattavasti edullisempi. Lisäedun arvo yhteensä 34-84 euroa.

Lue tarkemmin ja osta korttisi täältä  , halutessasi voit maksaa osamaksulla – kysyttävää –laita minulle viesti tästä.

PÄÄHIERONTA 50,-
Istut tuolilla tai lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hartiat, niska ja pää käsitellään rentouttavasti. Kesto 45 minuuttia.

UPLIFT 65,-
Kohottava ja rentouttava kasvo-ja päähieronta. Saat maata selällään lämpöisellä alustalla, lakanan alle peiteltynä kokonaisen tunnin. Saat nauttia, rentoutua, vaikka nukahtaa. Minä hieron niskasi, kireydet ja turhat jännitykset poistuvat. Minä hieron päänahkasi, veri lähtee kiertämään ja mielihyvä hormonit erittyvät. Kasvosi saavat kevyttä hierontaa, jossa aktivoin lempeästi kasvojesi lihaksia ylöspäin -koet rentouden ja kohotuksen. Vaihtoehtoisesti tämän hoidon aikana voimme keskittyä purentalihasten käsittelyyn niin suun sisältä kuin päältä. Kesto 60 minuuttia.

LIHASKALVOHIERONTA  55,-
Faskioiden käsittely tarpeesi mukaan. Kesto 45minuuttia. Joskus vaiva voi olla enemmän kireissä kalvoissa kuin lihaksissa.

LIIKU JA RENTOUDU 65,- (Smartum, ePassi, Edenred käyvät)
Kaipaatko henkilökohtaista apua ryhtiisi? Ryhdin kartoitus, liikkuvuustestejä, hierontapöydällä maaten passiivista venyttelyä ja rentoutusta. Kesto 60 minuuttia. Varaa aika tästä.

STRESSINPOISTOHOITO 
Access Bars. Kehossamme on tiedostamattomia jännitteitä, jotka poistamalla koko kehosi rentoutuu ja stressin tunne helpottaa.  Näytehoidot 30,- lokakuussa / Eveliina. Kesto noin 30 minuuttia/ varaa 30 mínuutin aika ja kirjoita infokenttään stressinpoisto. Kokeile mitä sinä tulet tuntemaan. Varsinainen hoito 70-90minuuttia / 90€.