Avaat silmät aamulla, nouset ylös omalla vauhdillasi. Mitä mietit ensimmäiseksi? Minkälainen ilma ulkona on? Mitä pukea päälle? Vaatekriisi? Mitä syön? (Missä puhelin?)

Aukaiset vaatekaapin, vedät ensimmäisen laatikon auki ja pläräät paitapinoa, laitat laatikon kiinni, aukaiset toisen laatikon eteesi, hmm… ei toi, eikä toi, eikä tuokaan.. palaat edelliseen… Sitä jatkuu, kunnes päädyt ”ei niin paha” vaihtoehtoon tai on niin kiire, että vetäiset päällesi vain jonkun kooltaan sopivan. Yleensä vielä sen saman.

Lataa maksuton niska-hartia ja ryhtivideo tästä!

Seuraavaksi housut, pinoja on vain yksi, joten vaihtoehtojen tarkastaminen ei vie kauan. Ihan kuin et muistaisi mitä siinä pinossa on. Aina pitää kuitenkin katsoa olisiko siellä tänään jotkut tosi hyvät housut, joita et vain ole huomannut.

Miten vaatekaappi liittyy hyvinvointiin? No, hyvänen aika! Aamusi alkaa lempeästi ja hyvällä mielellä sujahtaessasi juuri sinulle sopivaan asuun. Kaapin siisteys saa jo voimaan hyvin Mutta parasta on lähteä kotoa tyytyväisenä, oman tyylisenä, juuri sellaisena kun haluat, asua myöden.

Olen otttanut vaatekaappihaasteen vastaan. Olen aloittanut vaatekaappi haltuun kurssin, jonka ensimmäinen tehtävä oli koota kuvia oman tyylisistä vaatteista. Oman tyylisistä? Millä nimellä niitä haetaan netistä?! Ei löydy Eveliina ja tyyli…

Mikä minun tyylini oikein on? Minkä tyylin oikeastaan haluaisin? Olen todella mielenkiintoisen matkan edessä kohti oman näköistä, siistiä ja selkeää vaatekaappia.

Minä oikein odotan sitä hetkeä, kun avaan vaatekaappini oven – hymyilen ja valitsen vaatteen, otan kaveriksi toisen, se sopii yhteen sen toisen valinnan kanssa täydellisesti. Ei enää paitapinojen selailua ja valinnan vaikeutta.

Voitte pian kysyä minulta lisää vaatekaappini haltuun ottamisesta tai oikeastaan, tulette huomaamaan sen – tyylini.

Filmitähti hävittää liiat kaloriat pinkomalla...

Jos siis konttorineitonen syö niin paljon herkkuja… Lue koko juttu klikkaamalla kuvaa.

Saiko tuo vanha lehtileike sinulle hymyn kareen huulille? Minulle sai.

Vai kalorioita sitä pelätään Amerikassa. Pelkäätkö sinä? Toivottavasti se ei ole yksi asia aamusi mietteistä.

Tuo lista syötävistä ruuista ja sen jälkeen tehtävistä fyysisistä suorituksesta on hauska. Ei enää muisteta vastaavissa, nykypäivän listoissa mainita, että laulaminen polttaa kaloreita! Ja astioiden peseminen(, uskon, että astianpesukoneen täyttäminen ja tyhjentäminen toimii yhtä hyvin). – Mitä jos yhdistät ne molemmat!

Ja kuten tuosta vanhasta lehtileikkeestä huomaatte, jos ”käytätte imuria 1 ½ tuntia”, hyötyliikunta on varmaa. (Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asetat robotti-imurin lattialle.) Pölyjen pyyhkiminen, marjojen poimiminen tai puhdistus-pakastustalkoot toimivat myös, siinä missä vaatekaappin siivoaminenkin.

Viikon hyvinvoinnin vinkkinä:

  • siivoa (kaikki käy)
  • touhua (mitä vaan)
  • pyyhi (lattia, pölyt, sälekaihtimet..)
  • pese (valitse vapaasti)
  • marjasta (oman makusi mukaan)
  • pakasta (pussita, purkita, tyyli on vapaa)
  • ja laula!
  • yhdistä arkiaskareisiisi laulaminen
  • jos laulun sanojen muistaminen tuntuu vaikealta, voit hyräillä
  • laita musiikki soimaan ja laula mukana

”En osaa” -vastausta ei hyväksytä. Kukaan ei tule sinua kotiisi tai marjametsään arvostelemaan. Anna siis palaa! Luurit korvilla voi toimia sinulla parhaiten, annat musiikin virrata sisään ja ulos. Sinua voi arveluttaa, mutta suosittelen – kokeile. Lauletaanhan sitä suihkussakin..

Ja annettuasi palaa on aika rentoutua.

Minulla haasteena siivota vaatekaappi laulaen…

P.S. Tilaa tästä hyvinvoinnin viikkokirjeeni, jos et vielä ole tilannut.