Haluathan…

tuntea hyvää oloa.
liikkua enemmän.
palautua hektisestä arjesta.
päästä eroon kireydestä niskassasi.
enemmän kiireettömyyttä elämääsi.
saada veren kiertämään hartioihisi. Asahi on taikaa!

Tämän päivän hektisessä elämässä tärkeitä asioita elämän hyvinvoinnissamme on palautuminen. Sitä Asahi sinulle tarjoaa. Samalla liikut lempeästi, mutta silti kehosi rauhoittuu ja palautuu ehkä staattisen työasennon ja tai kiireisen päivän jäljiltä. Tunnin jälkeen sinut valtaa raukeus, veri virtaa ja hyvä olo!

Anna itsellesi Asahin verran aikaa, huomaat, että siinä on – taikaa

Asahin aakkoset:

A

Aistit herkistyvät tuntemaan kehoasi ja ympärilläsi olevaa tilaa. Lopputuloksena aistisi ovat valppaat, mutta rentoutuneet.

E

Ergonomiset liikkeet opettavat oikeita liikeratoja. Tämä liikuntalaji on fysioterapian kaltainen liikuntamuoto. Hoidat itseäsi pehmeästi.

F

Fysioterapian kaltainen liikuntamuoto. Luonnolliset liikkeet, joita teet hoitavat sinua. Ikään kuin hierot itseäsi sisältäpäin. Asahi kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja lihasvoimaa.

H

Helppoa, saat keskittyä liikkeen tuomaan hyvään oloon. Sopii kaiken ikäisille. Ei vaikeita liikesarjoja. Ei laskeuduta välillä lattialle.

K

Kattavuus. Keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden. Asahi kattaa niin selkä-, hartia-, niska- ja jalkaliikkeet, tasapaino-, hengitys- ja mielenharjoitteet.

P

Palleahengitys. Pallea on ihmisen yksi hengityselimistä, käytät sitä aina hengittäessäsi. Rauhoittamalla hengitystä, opit huomaamaan sen hyvät vaikutukset. Opettelemalla oikean hengitystekniikan, jossa pallea saa liikkua vapaasti, vatsasi ja koko kehosi osallistuu hengittämiseen, parannat hyvää oloasi.

R

Rentous. Turhia lihaksia ei jännitetä. Jännitys ja rentous vaihtelevat lihaksistossasi. Lopputuloksena lihakset oppivat rentoutumaan, kuten mielikin.

T

Tahti otetaan hengityksestä. Hidas hengitys poistaa stressiä. Lopputuloksena on kehon ja mielen sopusointu.

V

Virtaava liike. Liikkeet virtaavat kevyesti, kehosi elää mukana. Lopputuloksena miellyttävä tunne.

Asahi-tunnin jälkeen, eräs asiakkaani totesi: ”Mä oon ihan lovena tähän!”

Jos et ole vielä saanut kokea tunnetta, miltä Asahi-harjoitteet tuntuvat tai minkälainen olo sen jälkeen on. Tutustu ihmeessä. Aina kannattaa kokeilla, vasta sen jälkeen osaat sanoa pidätkö vai et.

Arjen kiireissä voi tuntua siltä, ettet ehdi, et saa aikaseksi. Täältä pääset asahin pariin heti -kokeile maksutta. Lempeä liike vie sinua juuri silloin kuin haluat ja missä vain haluat. Muista, eniten ihmisiä harmittaa keinustuolissa istuessaan kaikki ne asiat, mitä ei tullut tehtyä, kokeiltua, tutustuttua.