Stressin poisto – Päivä itsekkyydelle

129,00  sis. ALV

19.9 Päivä itsekkyydelle

Todellinen irtiotto arjesta, päivä vain sinua itseäsi varten ihanassa kartanomiljöössä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Lupa lempeälle itsekkyydelle! Koet läsnäolon tasapainottavan voiman, kehomieli yhteytesi palautuu ja saat mukaasi työkaluja täydenpään elämään. Luontoympäristö ja ulkoilu hoitavat sinua.

Huom. Seuraamme aktiivisesti korona ohjeistuksia ja huomioimme tilanteen kehityksen. Tapahtumaa ei peruuteta vaan uusi päivä järjestetään tarvittaessa.

Päivä sisältää

  • ruuat
  • kolmen hyvinvointiin perehtyneen valmentajan ohjaukset

Rentoudut, rauhoittuminen Sinun oman ja ainutlaatuisen kehosi äärellä, erityisesti vatsan ja suoliston alueella. Äänen, ajatusten sekä sinun oman lempeän kosketuksen keinoin. Liikut lempeästi asahin tahdissa rauhoittaen niin mielen kuin kehon. Opit kohentamaan ryhtiäsi parempaan pienin sisältä lähtevin oivalluksin. Saat parhaat hyvinvoinnin vinkit mukaasi arkeen niin kotiin kuin töihinkin.

Kuvaus

19.9. 2020 Päivä itsekkyydelle – valitettavasti siirtyy turvallisuuden takia keväälle

Luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, kauniissa miljöössä vietämme lämminhenkisessä seurassa antoisan päivän. Todellinen irtiotto arjesta, päivä vain sinua itseäsi varten. Lupa lempeälle itsekkyydelle!

Koet läsnäolon tasapainottavan voiman, kehomieli yhteytesi palautuu ja saat mukaasi työkaluja täydenpään elämään. Luontoympäristö ja ulkoilu hoitavat sinua.

Rentoudut, rauhoittuminen Sinun oman ja ainutlaatuisen kehosi äärellä, erityisesti vatsan ja suoliston alueella. Äänen, ajatusten sekä sinun oman lempeän kosketuksen keinoin.

Liikut lempeästi asahin tahdissa rauhoittaen niin mielen kuin kehon. Opit kohentamaan ryhtiäsi parempaan pienin sisältä lähtevin oivalluksin.

Saat parhaat hyvinvoinnin vinkit mukaasi arkeen niin kotiin kuin töihinkin.

Huom. Seuraamme aktiivisesti korona ohjeistuksia ja huomioimme tilanteen kehityksen. Tapahtumaa ei peruuteta vaan uusi päivä järjestetään tarvittaessa.

Päivä sisältää

  • ruuat
  • kolmen hyvinvointiin perehtyneen valmentajan ohjaukset

Lempeä päivä itsekkyydelle sopii hyvin Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetken arjen keskelle ja oivalluksia oman hyvinvointisi tueksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai meditoinnista ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Eveliina Rusi ohjaa sinut ammattilaisen ottein ryhdin saloihin ja asahin taian äärelle rauhoittaen niin mielen kuin kehon. [email protected]

Virpi Pakaslahti valmentaa lempeästi tietoisuustaitoja antaen konkreettisia työkaluja mielen taitojen harjoitteluun. Läsnä nyt [email protected] / 0400 801137

Taina Koskimäki antaa kokemuksen läsnäolevasta läheisyydestä, kunnioittavasta kosketuksesta sekä toisen huomioimisesta. Tietoisuuden Talo 040 7000760

Paikka

Rastilan kartano, Karavaanikatu 4, Rastilan leirintäalue, Helsinki

Hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kartano sijaitsee aivan Rastilan metro-aseman läheisyydessä. Sen vieressä on myös hiekkaranta ja laaja, vehreä puistoalue. Kartanolta on komeat näkymät puistoon ja omaan puutarhaan.

Metro sekä bussi numero 560 pysähtyvät Rastilan metroasemalla, josta on n. 300 m kävelymatka karatanolle. Kävele opasteiden mukaisesti leirintäalueelle ja rohkeasti leirintäalueen portista sisään. Portilla ei tarvitse ilmoittautua. Alueelle on vapaa pääsy. Seuraa opasteita Cafe Monamin suuntaan. Sisääntulon jälkeen käänny vasemmalle ja kartano näkyy tien päässä.

Moderni skandinaavinen sisustus yhdistettynä 1800-luvun puukartanoon ja sen historialliseen miljööseen luovat ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin.

Päivän ohjelma

Päivän ohjelman aloitamme lauantaina klo 9. Illalla klo 17.15 kotiin lähtiessäsi olet rentoutunut, palautunut, levännyt
ja voit siirtyä hymy huulilla kohti arkeasi.

Lauantai 19.9.

9.00 Saapuminen ja tervetuliais aamiainen
9.40 Kundaliini meditaatio lempeästi herätellen päivään
11.40 Hellästi vatsaasi tutustuen
13-14 Lounas
14.00 Aistit, Intuitio ja liike (ulkona)
15.10 Tietoisesti itseäsi kuunnellen
16.00 Iltapäivä kahvi&teehetki sekä maittava välipala
16.30 Lempeästi hyvää keholle ja mielelle

Lisäksi saat lahjan, jolla pääset kertaamaan valmennuksessa oppimaasi. Marraskuussa kohtaamme jälleen Lempeä itsekkyys-webinaarissa.

Tervetuloa mukaan hakemaan hyväolo niin mielelle kuin keholle! Ota mukaasi rakas ystävä, rakkaasi tai läheisesi. Tulkaa nauttimaan yhdessä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stressin poisto – Päivä itsekkyydelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *