Haluatko tuoda esiin ryhdikkään, kauniin ja hymyilevän itsesi?

Oletko koskaan halunnut aloittaa päivääsi Miltä sinusta tuntuisi tällainen aamu?

Lähdet ulos hymyillen, varmoin askelin, ryhdikkäänä katse kohti upeaa päivää. Naapurisi näkee sinut ja miettii ”Mitä sille on tapahtunut?” Päänsärkysi on historiaa, et kulje hartiat korvissa, niskavaivoja ei ole enää ollut, ryhtisi ei ole lysähtänyt. Pääsi kelluu vapaasti kuin kruunu kuningattarella ikään. Seisahdat hetkeksi näyteikkunan eteen, kaupan valikoima ei niinkään kiinnosta, mutta nikkaat itsellesi silmää. Olet ryhdikäs, kaunis nainen. Olet oman elämäsi kuningatar.

”JOKAINEN NAINEN ON KAUNIS, KUN KANTAA ITSENSÄ RYHDIKKÄÄSTI

Ajattele, tämä voi olla sinulle totta!

Miltä sinusta tuntuisi antaa tämä lahjaksi? Olisiko lähelläsi joku, joka ilahtuisi hyvää tekevästä joululahjasta?

”Olipas velhoa; pää tuntui todella leijuvan sen atlasnikaman päällä. Solisluiden erkaannuttamisella ryhti parani, ja hiuksista vetämällä tuli lisää pituutta.
Mielikuvaharjoitukset on yllättävän hyviä, näin oudokseltaan.”

/ Asiakas

Olen sinua varten. Ohjaan sinut hyvään ryhtiin.

Kaunis Nainen-verkkovalmennus

Olen koulutettu hieroja, Asahi-ohjaaja ja (c)KaunisNainen-metodin kehittäjä. Lempeän liikkeen asiantuntija. Olen oppinut oman kehoni kautta ja opiskellessani paljon – haluan opettaa ne sinulle.

(c)KaunisNainen metodin kehitin tarpeeseen pitää ryhtiä yllä. Opin, että voin pienin oivalluksin ja oman kehoni hahmottamisen kautta tehdä paljon. Minua kiinnosti ammattitini puolesta luinen rakenteemme ja lihakset. Ymmärsin, että myös kasvoissa on lihaksia, joiden kautta voimme kohottaa ilmettämme.

Metodissa kaikki lähtee oman kehosi hahmottamisesta. Kun opit huomaamaan virheasennot, voit myös korjata niitä. Sinun ei tarvitse ottaa kuitenkaan painoja käsiin, laittaa poppia soimaan ja pujottaa hikipantaa otsalle – voit sen sijaan tehdä muutoksia kehossasi pienin helpoin liikkein sisältä käsin. Saat niillä aikaan ihmeitä!

”Kiitos. Kivoja pikkutreenejä, jotka ehtii tehdä. Näihin ei edes viitsi keksiä tekosyitä olla tekemättä, ajatusjumppa oli todella tärkeää ja kivasti toteutettu. Ei vippasjuttuja vaan järkeä ja tunnetta ja kohtuutta, lujasti lempeää.”

/ Asiakas

”WOW, olipa taianomaisia liikkeitä! Ryhti tuli ihanasti tarkistettua ja yritän myös pitää mielessä nämä pienet ja hyvät tarkistusliikkeet. Ihanat lapsenlapset pitivät mummun liikkeessä koko päivän. Bursiitti jäytää lonkassa, joskin sekin unohtuu, kun pääsee videon puistomaiseman rauhaan rauhallisesti venyttelemään! – siis KIITOS!!”

/ Asiakas

Tarjoan sinulle ja hänelle nyt mahdollisuuden oppia metodia verkkovalmennuksessa. Sinun ei tarvitse lähteä minnekään vaan voit käydä kurssin oman aikataulusi mukaan ja missä vain haluat.

Kurssin sisältö:

Saat

 • Kahdeksan videota, joilla ohjaan sinua oivallusten pariin ryhdin suhteen. Ensimmäinen video opettaa perusteet ja kestää 24minuuttia. Loput seitsemän ovat 7-15 minuuttisia. Videot lähetetään sinulle kaksi kertaa viikossa.
 • Jokaisen videon mukana kirjalliset ohjeet ja vinkit, jotka voit halutessasi tulostaa itsellesi.
 • Minut koko kurssin ajan käyttöösi omassa Facebook-ryhmässä.
 • Pääsyn mukaan (c)KaunisNainen-yhteisöön Facebookiin, jossa pääset nauttimaan mahtavasta vertaistuesta ja keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa.
 • Joka viikko ”kysy mitä vaan perjantai”-mahdollisuuden.

Kun teet videon harjoitteet mukanani kerran päivässä, huomaat tulokset! Tämä vie päivästäsi korkeintaan vartin. Kun harjoittelet neljän viikon ajan, liikkeet jäävät vähitellen mieleesi ja saat palattua niihin arjessa oman halusi mukaan.

Hyödyt:

 • Ryhtisi kohoaa – ei lysyä hartialinjaa ja kyttyräselkää
 • Kasvat pituutta – löydät helpon asennon koko kehollesi
 • Kasvojesi ilme kohoaa ja kiinteytyy – näytät nuoremmalta
 • Säästyt pää-, niska- ja hartiatsäryiltä
 • Pääset kakosoisleuasta eroon – kaula pitenee
 • Niskassasi oleva patti, emännänkyhmy katoaa – pääsi kelluu kauniisti kuin kruunu
 • Oivalluksia arkeen miten helposti korjaat ryhtisi paremmaksi

Kurssi alkaa 22.1.2018  ja kestää neljä viikkoa. Voit ilmoittautua mukaan NYT JOULUHINNALLA 10.12. klo 24 asti.

Joululahjaksi?

 • Klikkaa ja maksa kurssi.
 • Sen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää minulle lahjan saajan nimi, sähköpostiosoite sekä postiosoite.
 • Lähetän hänelle lahjakortin kurssillemme, jossa antajana olet sinä (tai vaikka kaikkien sisarusten nimet).
 • Halutessasi voit lisätä minulle tiedon halutusta tervehdyksestä.
 • Voin toimittaa lahjakortin myös sinulle, jos haluat luovuttaa sen itse.
 • Lähetä maksun jälkeen minulle siis viesti: [email protected]

EARLYBIRD hinta käytettävissäsi nyt ennen joulua. Verkkovalmennus myynnissä etuhintaan 10.12. asti. Normaalihinta tulee voimaan sen jälkeen.

Kurssin hinta nyt vain 129€ (sis alv 24%) (ovh 179,-)

Säästät nyt 50 euroa lähtemällä mukaan ensimmäisten joukossa!

OSTA TÄSTÄ

Tällaista vastaavaa ei ole tarjolla!

Tällaista joululahjaa saaja ei vielä ole koskaan saanut!

Mitä muuta 129 eurolla saa… Ostaisitko itsellesi tai läheisellesi joululahjaksi uuden keittiön koneen, jota ei ehkä tule käytettyä tai uuden käsilaukun riviin muiden kanssa. Mitäpä jos samalla rahalla saisit eväät ryhdikkääseen loppuelämääsi kuningattarena. Saat päivittäisen vartin kehon hemmotteluhetken alle viidellä eurolla per kerta, näin edullista ja tehokasta ohjattua lempeää treenihetkeä ei ole läheisellä kuntosalillasikaan tarjolla!

Kenelle haluaisit antaa kurssin lahjaksi?

Lupaan kohottaa sinut ryhtiin nainen!

Nyt sinulle EARLYBIRD hintaan, kun toimit heti 129 euroa (ovh 179,-)

Maksa kurssi klikkaamalla napppulaa ”HALUAN MUKAAN” tai ”OSTA TÄSTÄ”, pääset Holvin verkkokaupaan. Käytä maksaessasi alennuskoodia: earlybird.

Kurssi itsellesi: Maksettuasi ota itsellesi talteen kuitti, jossa ohjeet. Siitä löydät tiedot miten kirjautua kurssille.

Kurssi lahjaksi: Lähetä maksun jälkeen minulle lahjan saajan tiedot. Lahjan saaja tulee yllättymään positiivisesti! Kenelle sinä haluat antaa hyvää tekevän lahjan?

Sinulla on täysi 14 päivän rahat takaisin takuu. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen kahden viikon aikana, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ottamalla minuun sähköpostitse yhteyttä ja saat rahasi takaisin.

HALUAN MUKAAN

Tämä tarjous on voimassa vain 10.12. klo 24 asti. Toimi nyt ja kohota itsesi ja lahjan saaja hyvään ryhtiin, hyvinvointiin!

Ei enää

 • Lysyä ryhtiä
 • eteenpäin kääntyneitä olkapäitä
 • kaksoisleukaa
 • Niska-hartiasärkyä
 • Emännänkyhmyä
 • Väsynyttä alaspäin roikkuvaa ilmettä kasvoilla

”Tämä oli kannattava sijoitus kertakaikkiaan. Jokaiseen päivään aion sisällyttää saatuja ohjeita. Muistan tarkistaa ryhtini ja hengitykseni, muistan venytykset ja muistan hyviä jumppaliikkeitä. Tajusin kurssin aikana, miten pienillä asioilla on suuri merkitys ja yksi niistä on säännöllisyys.”

/ Asiakas

HALUAN MUKAAN

Haluatko vielä kysyä jotakin:

Jos sinulla on mitä vain kysyttävää tai jokin mietityttää, laita minulle viestiä

[email protected]