Haluatko päästä eroon lysähtäneestä ryhdistäsi?

Onko edessäsi taas päivä, kun herätessäsi jo päänsärky muistuttelee olemassa olostaan, niskoissasi tuntuu kireyttä…

Aamupalalla käyt istumaan ja pääsi kallistuu puhelimen suuntaan.

Töiden alettua istuudut taas. Pää kallistuu tietokonetta kohden. Ruokatuntiin mennessä niin pää kuin hartiat ovat työntyneet melkein ruutuun kiinni.

Kävellessäsi ikkunan ohi, vilkaiset lasiin heijastuvaa profiiliasi, onko minulla niskassani möykky? Minähän kävelen ihan kyyryssä!

Kahvitauolla niskaasi jomottaa, lavan vierustoissa kiristää. Pitäisi tehdä jotain, mietit, mutta mitä?

Illemmalla viestittelet ystävällesi, että kylläpä sitä kaikkia kolotuksia olen onnistunut saamaankin. ”Someniskavaivat ovat niin yleisiä”, vastaa ystäväsi, ”naputellaanhan me nytkin somessa” 🙂

Olisiko aika antaa someniskavaivoille kyytiä?

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSYMYS?

Osallistu tälle uudenlaisella valmennukselle, jossa ohjaan sinut ryhtiin ja eroon turhista niska-hartiasäryistä ja pääkivuista.

Tiivistän sinulle yksityiskohtaiset neuvot ja tärkeimmän tiedon. Sinun on helppo aloittaa ja viedä ne käytäntöön.

Onnistumisesi vaatii vain, että teet liikkeet perässä, kun minä näytän. Se on helppoa. Minä olen itse testannut kaiken.

Sinä olet kaunis, hymyilevä ja ryhdikäs – tee haavestasi onnistua totta!

Kaunis Nainen-verkkovalmennus

Olen sinua varten. Minä ja Kalle ohjaamme sinut optimaaliseen ja hyvään asentoon.

MIKSI ASIAKKAANI KOKEVAT, ETTÄ OLEN AINUTLAATUINEN OPETTAJA?

Olen opiskellut ryhtiin liittyviä asioita vuosien aikana niin itse kuin ohjatusti. Kehitin tämän metodin tarpeeseen korjata ja pitää ryhtiäni yllä.

Ryhdin rakentamiseen ja ylläpitoon ei ole yhtä lajia Suomessa.

Minulla on ollut etuoikeus ohjata ja testata taitojani ensin tutuille pitämilläni näytetunneilla, sitten asiakkaideni kanssa.

Käytännössä taidot kehittyvät parhaiten.

Palvelujeni saatua näkyvyyttä, löytyy kokoajan uusia naisia, joita kiinnostaa parantaa ryhtiään. He haluavat päästä lysyyn kääntyneestä olemuksestaan ja staattisen työn tuomista ongelmista eroon. Ryhtiä! valmennus on kerännyt useita kymmeniä naisia ympäri Suomea ohjaukseeni.

Kun luin palautteita kurssilta, varmistuin, että olen hyvä siinä mitä teen. Kiitos teille mukana olleet!

Itse testaamalla olen oppinut, miten ryhdin parantamisessa kannattaa edetä ja mitkä asiat eivät ole niin oleellisia lopputuloksen kannalta.

Opin, että voin pienin oivalluksin ja oman kehoni hahmottamisen kautta tehdä paljon. Minua kiinnosti ammattini puolesta luinen rakenteemme ja lihakset. Ymmärsin, että myös kasvoissa on lihaksia, joiden kautta voimme kohottaa ilmettämme sen sijaan, että jännittäisimme niitä (esim purentalihaksen ongelmat).

Metodissa kaikki lähtee oman kehosi hahmottamisesta. Kun opit huomaamaan virheasennot, voit myös korjata niitä. Sinun ei tarvitse ottaa kuitenkaan painoja käsiin, laittaa poppia soimaan ja pujottaa hikipantaa otsalle – voit sen sijaan tehdä muutoksia kehossasi pienin helpoin liikkein hahmottamalla itseäsi sisältä käsin. Saat niillä aikaan ihmeitä!

Jos haluat vihdoin saavuttaa ryhdin, hymyilevän ja kauniin itsesi – Ryhtiä! valmennus saa sen aikaan.

TÄMÄN KURSSIN KANSSA ONNISTUT!

 • Saavutat optimaalisen, hyvän olon asennon kehoosi, ryhdin, joka kulkee lopun elämääsi mukana.
 • Saat uuden harrastuksen, jota voit harrastaa kotona (tai missä vaan, kun sinulla on kännykkä mukanasi).
 • Saat yllättävältä taholta ihailua, jopa naapurisi kehuu muuttunutta olemustasi, heh.
 • Säästyt huonojen asentojen tuomilta vaivoilta.
 • Voit olla ylpeä itsestäsi, anna hymyn loistaa –  näytä se olo!
 • Voit tehdä harjoitteita mihin kellon aikaan vain haluat, mikä sopii parhaiten sinulle

Elinikäinen ja hyödyllinen taito tuo elämääsi ryhtiä, iloa, hyvinvointia ja rohkeutta olla oma ihana itsesi.

Nuku yösi rauhassa, tiedät herätessäsi, että päänsäryt, hartiakolotukset ja niskajumit ovat historiaa.

#ryhdikäs

#hyvinvoiva

#hymyilevä

#eilysyäryhtiäenää

Tee yksi harjoitesarja joka päivä neljän viikon ajan. Viikko viikolta olet taitavampi ja opit taidon kantaa itseäsi ryhdikkäästi lähes huomaamatta.

Opit hahmottamaan mikä on optimaalinen asentosi. Taito korjata asentoa karttuu kuin itsestään. Voit viettää lempeää aikaa uuden harrastuksesi parissa ja harjoitella aina, kun siltä tuntuu.

Mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat tästä uudesta taidosta?

”Olipas velhoa; pää tuntui todella leijuvan sen atlasnikaman päällä. Solisluiden erkaannuttamisella ryhti parani, ja hiuksista vetämällä tuli lisää pituutta.
Mielikuvaharjoitukset on yllättävän hyviä, näin oudokseltaan.”

/ Asiakas

”Kiitos. Kivoja pikkutreenejä, jotka ehtii tehdä. Näihin ei edes viitsi keksiä tekosyitä olla tekemättä, ajatusjumppa oli todella tärkeää ja kivasti toteutettu. Ei vippasjuttuja vaan järkeä ja tunnetta ja kohtuutta, lujasti lempeää.”

/ Asiakas

”WOW, olipa taianomaisia liikkeitä! Ryhti tuli ihanasti tarkistettua ja yritän myös pitää mielessä nämä pienet ja hyvät tarkistusliikkeet. Ihanat lapsenlapset pitivät mummun liikkeessä koko päivän. Bursiitti jäytää lonkassa, joskin sekin unohtuu, kun pääsee videon puistomaiseman rauhaan rauhallisesti venyttelemään! – siis KIITOS!!”

/ Asiakas

RYHTIÄ! VALMENTAJASI

Olen koulutettu hieroja, Asahi-ohjaaja ja Ryhtiä! -metodin kehittäjä. Lempeän liikkeen asiantuntija. Olen oppinut opiskellessani ja oman kehoni kautta paljon – haluan opettaa ne sinulle.

Valmennuksesi sisältää juuri tarvittavan määrän video -ohjeita:

Elinikäinen ja hyvää tekevä taito kantaa itseäsi ryhdikkäänä, kauniina ja hymyilevänä. Ryhtiä! valmennus: arvo 179€ (sis. alv 24%)

Tämä ei ole moniste tai kirja käteen-tyyppinen valmennus, vaan teet liike liikkeeltä videon ohjeiden mukaan, näin opit liikkeet oman kehosi kautta. Teet harjoitteet olohuoneessasi, parvekkeella, laiturilla – missä vain oletkin.

Kurssin opit sopivat sinulle olet sitten nuori, vanha, nainen tai mies. Opit kantamaan itseäsi ryhdikkäästi, loistat hymyä ja hyvää oloa ulospäin.

 1. Saat yhteensä kahdeksan (8) erilaista harjoitusvideota, jotka ovat täynnä lempeitä ja oivalluttavia harjoituksia. Liikuntaa, joka tekee hyvää keholle ja mielelle. 
 2. Saat uuden videon kaksi kertaa viikossa. Kullakin videolla on 7-24 minuuttia lempeitä liikkeitä.
 3. Lisäksi saat jokaisen videon mukana kirjalliset ohjeet ja vinkit, jotka voit halutessasi tulostaa itsellesi.
 4. Eikä tässä vielä kaikki! Pääset mukaan Ryhtiä!yhteisöön Facebookiin, jossa pääset nauttimaan mahtavasta vertaistuesta ja keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa.
 5. Joka viikko on ”kysy mitä vaan perjantai”, saat kysyä mitä vain tahdot.
 6. Lupaan, että minä olen koko kurssin ajan käytössäsi omassa Facebook-ryhmässämme.
 7. Materiaalit ovat sinulla käytettävänä milloin vain haluat vuoden ajan.

HYÖDYT:

 • Ryhtisi kohoaa – ei lysyä hartialinjaa ja kyttyräselkää
 • Kasvat pituutta – löydät helpon ja luonnollisen asennon koko kehollesi
 • Rentoudut, jokainen harjoite on samalla irtiotto arjesta ja stressistä
 • Kasvojesi ilme kohoaa ja kiinteytyy – näytät nuoremmalta
 • Säästyt pää-, niska- ja hartiasäryiltä
 • Purennan lihaksesi saavat rentoutusta
 • Pääset kaksoisleuasta eroon – kaulasi pitenee
 • Niskassasi oleva patti, emännänkyhmy katoaa – pääsi kelluu kauniisti kuin kruunu
 • Oivalluksia arkeen miten helposti korjaat ryhtisi paremmaksi niin kotona kuin työpaikalla

HINTANSA ARVOINEN

Koko neljän (4) viikon Ryhtiä! valmennus alkaa 31.8!

vain 179€!

Yksi ainut kertamaksu, jonka voit maksaa verkkopankkisi kautta tai luotettavasti pankkikortillasi. Saat treenit suoraan kotiisi! Tällä rahalla saat eväät ryhdikkääseen loppuelämääsi.  Saat neljäksi viikoksi päivittäisen vartin kehon hemmotteluhetken noin kuudella eurolla per kerta, palatessasi videoihin aina uudelleen hinta laskee joka kerralla. Näin edullinen, tehokas, ohjattu ja lempeä treenihetki aina, kun haluat!

Voit palata harjoitteisiin uudelleen koska vaan, ne jäävät sinulle vuoden ajaksi. Mitä enemmän teet, sen halvemmaksi jokainen harjoitesessio tulee ja sitä nopeammin itse opit. Ja tunnet sen kehossasi!

Kun olet saanut tilauksesi onnistuneesti päätökseen, saat välittömästi kuitissa linkin, johon voit kirjautua ja selkeät ohjeet miten kurssi etenee.

HALUAN MUKAAN

MINULLA ON SINULLE BONUS!

Tarjoan sinulle  lisäksi lahjan. Lahja on SINÄ OLET (c)KaunisNainen- kirjanen selkeine ohjeineen. Täältä löytyy harjoitteita kirjallisessa muodossa aina hartioilta kasvoihin, purennan lihaksista silmien rentouttamiseen. Aktivoi lihaksia, rentouta niitä – nauti!

Käytettäväksi vaikka mökillä tai silloin, kun sinulla ei ole nettiyhteyttä.

Lisäksi saat täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, jolloin sinulla ei ole minkäänlaista riskiä aloittaa!

Kyllä! Lähden mukaan elinikäiseen muutokseen ja hyvää tekevään valmennukseen. Haluan kantaa itseäni ryhdikkäänä, hyvinvoivana ja hymyilevänä!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

TAKUU

Jos mistä tahansa syystä olet sitä mieltä ensimmäisen kahden viikon aikana, ettei kurssi olut hintansa arvoinen, lähetät vain sähköpostia, niin palautan rahasi.

Sinulla on täysi 14 päivän rahat takaisin takuu. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen kahden viikon aikana, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ottamalla minuun sähköpostitse yhteyttä ja saat rahasi takaisin.

Voit huoletta kokeilla valmennusta ilman minkäänlaista riskiä kahden viikon ajan.

Pahinta mitä voisi tapahtua on, että kokeilet kurssia ja päätät, ettet pidäkään siitä. Silloinkin saat kuitenkin rahasi takaisin, etkä menetä euroakaan. Voit siis täysin riskittä testata onko kurssi juuri sinulle sopiva kurssi.

Lähde mukaan elinikäiseen ja hyvää tekevään valmennukseen. Tulet kantamaan itseäsi ryhdikkäästi, hyvinvoivana ja hymyillen!

P.S. Pienten oivallusten ja lempeiden liikkeiden oppiminen on helpompaa kuin kukaan on osannut etukäteen ennustaa. Lähde sinäkin mukaan oppimaan ja liity sinäkin meidän hyvän asennon löytäneiden seuraan ja samalla yllätät lähipiirisi.

P.S.1 Kuinka pienellä voitkaan oppia isoja tekeviä asioita.

P.S.2 Kuinka tärkeää sinulle on saada ryhtiisi apua nyt?

”Tämä oli kannattava sijoitus kertakaikkiaan. Jokaiseen päivään aion sisällyttää saatuja ohjeita. Muistan tarkistaa ryhtini ja hengitykseni, muistan venytykset ja muistan hyviä jumppaliikkeitä. Tajusin kurssin aikana, miten pienillä asioilla on suuri merkitys ja yksi niistä on säännöllisyys.”

/ Asiakas

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä minulta jotakin?

Ota yhteyttä [email protected]