Koulutukset

 • Anna asahin tehdä päivästäsi parempi

  16 Oppitunnit Aihe: ,

  Asahi hoitaa sinua lempeällä liikkeellä, eroon niskakireyksistä, stressitaso laskee, rauhoitut. Hapetat lihaksiasi, saat venytyksiä jopa faskioille. Parasta taukojumppaa ikinä! Mieli ja keho rentoutuu.

 • Anna asahin tehdä päivästäsi parempi

  10 Oppitunnit Aihe: ,

  Asahi hoitaa sinua lempeällä liikkeellä, eroon niskakireyksistä, stressitaso laskee, rauhoitut. Hapetat lihaksiasi, saat venytyksiä jopa faskioille. Parasta taukojumppaa ikinä! Mieli ja keho rentoutuu.

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Lähtölaukaus - ravinto ja ryhti tai Anna asahin tehdä päivästäsi parempi.

 • 3 viikon startti hyvään oloon ja ryhtiin

  4 Oppitunnit Aihe: ,

  Kolmen viikon startti matkalle oivalluksiin - Ravinto ja Ryhti. Lähtölaukaus antaa sinulle eväät parempaan oloon ja ryhtiin.

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Lähtölaukaus - ravinto ja ryhti.

 • ASAHIN TAIKAA

  5 Oppitunnit Aihe:

  Nyt sinulla on mahdollisuuden oppia Asahia verkkovalmennuksessa. Sinun ei tarvitse lähteä minnekään vaan voit tehdä harjoiteet oman aikataulusi mukaan ja missä vain haluat. Asahi sisältää sekä kehon että mielen rentoutuksen, niska-hartia-, selkä-, jalka- ja tasapainoharjoitukset. Asahi harjotteiden jälkeen veri kiertää, olet rauhoittunut ja tunnet hyvänolon tunteen koko kehossasi. Asahi on menetelmänä yksinkertaisuudestaan huolimatta varsin kattava. Asahissa liikkumisen tapa on hidasta ja pehmeää ja liikkeet tapahtuvat hengityksen tahdissa. Tähän lajiin ei voi olla rakastumatta.

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Asahin taikaa verkkovalmennus.

 • Kehonhuoltoa pallolla

  2 Oppitunnit Aihe:

  Tervetuloa oppimaan miten voit itse huoltaa kehoasi pallolla. Tämä on helppoa ja lempeää kehonhuoltoa. Palloksi käy melkein mikä vaan pallo. Parhaiten soveltuu piikkipallo, terapiapallo joustavuutensa ansiosta. Tapoja on monia. Kohta opit niistä lisää. Parasta on se, että pallo kulkee mukana vaikka käsilaukussa ja voit ottaa käyttöösi melkein missä vaan.

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Kehonhuoltoa pallolla.

 • Ryhtiä! valmennus

  13 Oppitunnit Aihe:

  Saavuta unelma hyvinvoivasta, hymyilevästä ja kauniista itsestäsi! Ryhtisi kohoaa – ei lysyä hartialinjaa ja kyttyräselkää. Pääset eroon turhista pää-, niska- ja hartiasäryistä. Rentoudut, jokainen harjoite on samalla irtiotto arjesta ja stressistä. Rentoutat kasvot ja purennan lihakset. Pääset eroon emännänkyhmystä. Lempeitä liikkeitä ja harjoitteita, jotka on helppo upottaa arkeesi. Tämä kurssi on tehty nautittavaksi! Tuo esille ryhdikäs, kaunis ja hymyilevä itsesi!

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Ryhtiä! valmennus.

 • Testikoulutus

  2 Oppitunnit

  Tämä on testikoulutus.

  Jos haluat tämän sisällön käyttöösi, tilaa Testikoulutus.